Νέα κυκλοφορία από την TMC Publishing

Διαθέσιμο για παραγγελία σε όλη τη Γερμανία μέσω Amazon.de

Ο Οδυσσέας ήταν ένας κυνικός μαφιόζος

Συγγραφέας: KRISTOF

Έντυπη έκδοση ISBN 978-618-85289-0-1

“Το όνομα Οδυσσεύς προέρχεται από το ρήμα οδύσσομαι που σημαίνει οργίζομαι ή μισώ κάποιον, και δεν θα μπορούσε να υπάρχει κανένα καλύτερο για τον αρχαιότερο ίσως εθνικό ήρωα των Ελλήνων για τον οποίο λίγα γνωρίζουμε για το παρελθόν του κι από που κρατούσε η σκούφια του, ωστόσο γνωρίζουμε ότι είναι ο πρώτος που προσπάθησε να αποφύγει τη στράτευση κάνοντας τον τρελό πριν πάει με το ζόρι στην Τροία και:

Με μπαμπέσικο τρόπο κατάφερε να κερδίσει σχεδόν μόνος του την… πρώτη “Μικρασιατική Εκστρατεία” (στη δεύτερη χάσαμε στο δεύτερο ημίχρονο), καθώς η Τροία έπεσε με το ύπουλο τέχνασμα του Δούρειου Ίππου που εμπνεύστηκε αυτός.

Με μπαμπέσικο τρόπο τύφλωσε τον μονόφθαλμο γίγαντα Πολύφημο και είναι μάλιστα ο πρώτος Έλληνας που έκανε πλαστή δήλωση ταυτότητας όταν ενώ τον ρωτούσε ποιός είναι εκείνος που τον τύφλωσε του απάντησε “ο Κανένας”.

Με μπαμπέσικο τρόπο καθάρισε όλους τους μνηστήρες της Πηνελόπης την οποία όμως στο μεταξύ την είχε κάνει “τάρανδο” από το κέρατο που της είχε ρίξει τουλάχιστον με την Καλυψώ, την Κίρκη, την Ευίππη και την Καλλιδίκη, (αυτές είναι μόνον οι γνωστές), ενώ είχε τουλάχιστον μια ντουζίνα εξώγαμα.

Γενικά ο άνθρωπος αυτός φαίνεται να μην είχε και πολλή… μπέσα αλλά φαίνεται πως ήξερε πολύ καλά πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Και αυτό ουσιαστικά πραγματεύεται το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας”.